Business Meeting på O'Learys

2010-01-05 ♥ 02:19:06

[Jenny writing... tap tap tap...]

Sjöfartsgudinnan, from underneath haha..

Idag, den fjärde januari tvåtusentio, hade vi vårt första officiella business meeting. Vi möttes upp på Knutpunkten - Helsingborgs coola, men även råflummiga, centralstation (mer om den senare). Därefter gled vi bort till Sjöfartsgudinnan och softade en stund innan vi fortsatte mot O'Learys (Rådhustorget). Sjöfartsgudinnan som är belägen på Hamntorget står på en piedestal som är hela 19 meter hög - alltså riktigt hög(t). Däruppe står hon fullständigt naken, med vinden i håret hållandes i en fartygsmodell och tittar hon ut mot sundet och vårt grannland Danmark. Vi kommer att sikta högre med kameran nästa gång än undersidan av hennes smalben och fot.


Väl inne på O'Learys beställde vi öl och cider (efter att Marina hade dissat en gubbe som försökte ragga haha). Satte oss längst in i ett mysigt hörn och langade upp laptopen - we got down to business. Marina säger att jag är välorganiserad, men den bruden hade redan förberett datorn med alla relevanta och viktiga fönster uppe, sjukt bra. Med våra huvuden ihop kan det ju inte bli annat än fabulous?!


Efter en trevlig stund av idé-popping, informationssökning och tjattrande (mycket viktigt) bestämde vi oss för att  beställa in lite tilltugg. Marina var i och för sig väldigt förtjust i att servitören gav oss en korg med popcorn.. jag var dock inte lika imponerad då jag tror att alla deras kunder fick ta del av en popcornkorgarna. Vi bestämde oss i alla fall för en "Quesadillas; Smaskiga vetetortillas fyllda med pico de gallo och ost, grillas och serveras med gräddfil, salsa och guacamole." Mumsigt var det i alla fall, jag menar, i beskrivningen stod det faktiskt "smaskiga", då måste dom väl vara det också?

Hmm, O'Learys tänker ni? Ja hur tänker vi? Stället är ju egentligen en sportsbar och vad sjuttsingen gjorde vi då där? Ja, det var ju knappast för att är himla sportintresserade. Nej, vi passade på att slingra oss in medan det var kallt ute och osportigt inne. Ingen fotboll, hockey eller balett. Bara vi, någon sliskig gubbe, ett kärlekspar, andra businessmen och fjortisar som drack kaffe. Men sooft ställe!

Kommentarer
Postat av: Erica

Jag visste inte ens att O'Learys fanns i Helsingborg. Vad bra koll JAG har då, hehe...Gillar er blogg, men ska den typ inte GLITTRA? XD

2010-01-07 @ 17:00:00
URL: http://jica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0